sexløse ægteskab

Click to view text only

sexløse ægteskab

Nu kan du helbrede dit sexløse ægteskab ... Selv hvis din situation virker håbløs!
 
Jeg vil tage dig ved hånden og vise dig bare hvordan du retter dit sexløse ægteskab - selvom du er den eneste, der forsøger at ...
 
Tag intimiteten tilbage i dit soveværelse og tab aldrig det igen!
 
Det er ligegyldigt hvor længe du har været i et sexløst ægteskab, jeg kan hjælpe.

Smadre…!
 
han lydede af pladen, der ramte køkkenvæggen, blev sandsynligvis hørt halvvejs ned ad blokken. De alt for almindelige ord; "Hvorfor slipper du bare det og forlader mig alene, det er ikke en big deal?" Ekko gennem huset, som de gjorde de fleste nætter.
 
Døren eksploderede næsten ud af sine hængsler, da Raymond kom ind og smækkede den ekstra rumsdør til at sove efter endnu en anden nat med meningsløs argumentering. Ann havde forsøgt at være rimelig, men hvad kunne en kvinde gøre, da hun ikke kunne begrunde sin mand, fordi han ikke ville acceptere det faktum, at der virkelig var et problem?
 
Hun tilbragte de næste par timer at rydde op, hvad der var tilbage af middagen og den ødelagte plade fra køkkenet gulvet; græder alene i hendes glas vin og spekulerer på, hvor alt gik galt, før man gik i seng alene og græd selv til at sove - igen!
 
Hendes sidste tanker før man endelig sovede som altid var "dette er ikke et ægteskab mere"
 
Hvad angår Ann var hendes ægteskab med Raymond forbi og alle chancer for at genvinde det, der engang var et kærlig og seksuelt forhold, syntes at være tabt.
 
Men før hun meddelte ham, at de var igennem, besluttede hun at hun skulle bevise for sig selv (og Raymond), at hun havde forsøgt alt i hendes magt for at rette forholdet.
 
Selvom Raymond ikke ville acceptere, at deres sexløse ægteskab havde afsluttet forholdet; hun gik ikke ned uden en kamp ...
 
Tusindvis af spørgsmål fyldte hendes hoved, hvor gik alt forkert? Skal jeg bebrejde? Har han stoppet med at elske mig? Ser han en anden? Hvad med børnene? Og så mange flere.
 
Det faktum, at Ann virkelig ikke var villig til at give op, selvom Raymond ikke reagerede på det hele, var den vigtigste faktor i at kunne redde deres ægteskab.

hvordan man får mere sex

 
Hun arbejdede på problemerne omkring deres sexløse ægteskab alene; den eneste hjælp, hun modtog, var den rigtige information. Med den rigtige information og ønsket om at holde fast på den person, du elsker - kan du komme igennem alt.
KUN $ 17 tilbud udvidet i 2 uger
(Normal pris $ 27)
Hvis du tror at dit ægteskab er forbi!
Jeg har gode nyheder ...
Vidste du, at et sexløst ægteskab kan reddes? Vidste du også, at par, der gør det gennem et sexløst ægteskab, har et stærkere og mere kærlig forhold? Der er mange forhindringer i et ægteskab, og det er en af ​​dem, det kan virke som en enorm, men det kan stadig overvindes. Lige nu kan det virke som den værste situation tænkelige, men du er ved at lære at du kan løse et sexløst ægteskab med succes!
Der er håb...
Jeg kan næsten se dig ryste hovedet i vantro ...
Og det er fint ... lad mig spørge?
Vidste du ikke, at et sexløst ægteskab kan helbredes? Tror du, at alle sexløse ægteskaber sluttede i skilsmisse? Troede du, at dit ægteskab var forbi?
Jeg vedder på, at du gjorde ... og her er de virkelige "lys kommer på" øjeblik ...
Hvis alle par, der lider af et sexløst ægteskab opdeles og bliver skilt, vil folk stadig blive gift i første omgang?
Tænk på det i et øjeblik ...
Ingen i et kærligt seksuelt forhold ville risikere at blive gift, hvis de vidste for en kendsgerning, at der endda var den mindste mulighed for at deres ægteskab blev kønsløs og de problemer, som dette ville medføre. Men folk bliver stadig gift hver dag over hele verden, fordi de tror, ​​at de kan klare det, livet kaster deres vej.
Og sandheden i sagen er, at de fleste par kan håndtere mange situationer; men når problemet starter og slutter i soveværelset, synes de at falde fra hinanden. Kommunikationslinjerne synes at lukke, og de finder sig ude af stand til at snakke om emnet overhovedet.
"Kønløse ægteskaber er helbredt hver dag uanset situationen!"
eriously, Er det ikke fornuftigt? At hvis de fleste af os kan tænke på par, der har opholdt sig sammen og løst deres problemer ... selv når tingene synes på deres værste ... at der kunne være nogle skjulte opskrifter eller hemmelige endda at genvinde lidenskaben og skabe forholdet stærkere end før?
Nu ... Jeg siger ikke, at de holdt nogle "hemmelige sexløse ægteskabs helbreder" bog og laver underlige chants ... slet ikke ... på samme tid (for det meste ved et uheld) sagde de og gjorde RIGHT Ting og i rette tid ... og lykkedes at vende om problemerne og få deres ægteskab og deres sexliv tilbage på rette spor, hvilket giver dem begge en chance.
Lad mig bare gentage denne del ... De gjorde dette for det meste af ulykke!
Så hvad nu? Hvad de sagde og hvad de gjorde ... kunne blive "flaske" så at sige? Og så kan du "un-bottle" det og sætte det til at bruge? At slette smerten og ondt forårsaget ... at genvinde lidenskaben igen ... for at vende tilbage tid til at pege, da dit ægteskab var friskt, nyt, spændende og seksuelt tilfredsstillende.
Ja ... En magisk opskrift ... i en vis ...
Du ser, at der er en "opskrift på at helbrede et sexløst ægteskab" samt en opskrift på at genopleve lidenskaben, lysten og endda lysten ...
Hvad andre har gjort ved "ulykke" kan gentages igen og igen på FORMÅL!
Og ved du hvad?
Hvis jeg var dig ... Jeg ville være lidt skeptisk lige nu ... det er helt fint! Jeg skal vise dig noget bevis, bare bære med mig lidt længere okay?
Er der noget af dette, der er kendt?
- Distrusting din partner, fordi du har mistanke om en affære
- Undgå en samtale for at undgå et argument
- Mere hovedpine end normalt
- Drikker lidt eller meget mere alkohol
- Dreading sengetid
- Undgå at gå i seng på samme tid som din partner
- Vrede
- Ignorerer telefonen, når du ved, at det er dem, der ringer
- Udseende har ændret sig til værre
- Repeterer hvad man skal sige, så man ikke siger de forkerte ting
... og selvom du går ud af din måde for at undgå en konfrontation eller et argument ved at nævne problemet, bliver det grimt, fordi uden en klar plan for hvad du skal gøre ... hvad sker der?
PANIC ... defensiveness ... argumenter ... og så bliver det virkelig ubehageligt.
Gør du nogle af disse fejl med din partner?
- Forsøger at overbevise dem om, at alt vil være fint
- Appologizing profusely for alt
- Foregive, at det ikke er noget stort
- Spil det skyldige spil
- Brug fornærmelser til at få dit punkt på tværs
- Giv dem den tavse behandling
... og selvfølgelig med hvert ord siger vi, uanset vores hensigter, jo mere og mere defensive, vrede og fjerne bliver de.
Vær venlig at vide dette ... det er ikke din skyld! Du blev ikke undervist om dette tilbage i skolen. Du har sandsynligvis ikke fået besked om dette af dine forældre ... og der er ingen "sexless marriage" kurser om natten skole ...
Og hvad kunne være mere vigtigt at et kærligt seksuelt aktivt gift liv?
... Biler? ... Penge? ... Tøj? ... Havearbejde? ... DIY?
Så hvorfor er det, at der findes alle mulige nyttige bøger, magasiner og hjælp til at fastsætte biler, pengehåndtering, fastsættelse af dit hus, men der er næppe nogen brugbar information om, hvordan man retter et sexløst ægteskab?
Det er vanvittigt.
Og som du er ved at se ... alt det, der er ændret.
Christine Taylor opdager "Sexless Marriage Cure Recipe"
Hej, jeg hedder Christine Taylor; Jeg vil gerne sige lige nu, så vi får det ud i det åbne ... Jeg er ikke en psykolog, en læge eller en ægteskabs vejledende rådgiver ... faktisk har jeg virkelig forstyrret mange akademiske typer gennem årene, og jeg fortæller dig hvorfor i et øjeblik.
Jeg voksede op som en af ​​syv søskende, jeg var den yngste og på det tidspunkt hadede jeg det. Da livet fortsatte og mine brødre og søstre dateret, blev forlovede, gift og havde deres egne børn, blev jeg en del af en meget stor familie. Dette i sig selv var ikke noget usædvanligt, før jeg begyndte at oplistes til samtalerne på fester, grill, dåb osv.

sexløse ægteskab råd til mænd

Nogle af min egen familie og udvidede familier havde så mange problemer, det overraskede mig, at ingen af ​​dem var blevet institutionaliseret.
Fra ked af at sidde i et hjørne og lytte begyndte jeg at lave token kommentarer til folk med deres ægteskabsproblemer. Den mærkelige del om dette var, at de faktisk lyttede. Der var ikke noget trick til dette, jeg havde hørt så mange samtaler fra forskellige mennesker i årenes løb, at jeg virkelig var som en walking-encyklopædi om ægteskabsproblemer.
Anyway ... Det var ikke længe før familie og udvidede familiemedlemmer rent faktisk ville ringe til mig for at mødes for kaffe, så de kunne hælde deres hjerte ud om en af ​​mange problemer.
Jeg ville ikke sige, at jeg elskede det ... men følelsen jeg fik da mit råd fungerede var utroligt.
Jeg er nu gift med to børn plus alt der følger med, pant, regninger, gæld mm: Og selv nu modtager jeg stadig telefonopkald fra nogen, der spørger min mening om et ægteskabsproblem. Faktisk ... i løbet af årene har min familie og udvidede familie steget i størrelse, jeg har også modtaget (og stadig gør) telefonopkald fra deres venner, der har brug for rådgivning.
Så i løbet af årene har jeg samlet et væld af erfaring og viden og har også formået at holde flere ægteskaber sammen, faktisk hvis du så min egen familie og udvidede familie, ville du ikke tro på, hvor glad de er. Til tider har jeg rally følt som en "Kære Abby" står i.
Nu skal dette overblik ikke skryde eller prale om hvor heldig jeg er, det er simpelthen og indsigt i, hvad der har gjort mig i stand til at hjælpe mange mennesker i fortiden undgå adskillelse og skilsmisse, og for at kaste lys over, hvordan jeg kan at hjælpe dig.
Og hvis du stadig undrer ... ja! ... gennem årene har jeg talt med og hjulpet over halvtreds mennesker til at helbrede deres sexløse ægteskaber. Siden jeg skrev denne bog, har jeg også gået videre for at hjælpe mange flere par rundt om i verden med dette problem ... og jeg er så taknemmelig for at få mulighed for at hjælpe dig lige nu.
Upsetting akademikerne ...
Som jeg sagde tidligere "har jeg forstyrret mange akademiske typer i fortiden". Den enkle sandhed bag dette er, at jeg har modtaget mange e-mails og endda nogle få telefonopkald fra meget ærefulde ægteskabsrådgivere og terapeuter.
Dette er de mennesker, der opkræver hundredvis af dollars i timen (nogle gange i måneder og lige år), når jeg kan fortælle et familiemedlem eller en ven at lave et par ting; de går hjem og bruger rådene, og det næste jeg hører er, at deres sexløse ægteskab er løst.
Alvorligt ... Jeg ringede faktisk min ældste bror for at finde ud af, hvordan det råd jeg gav ham arbejdede, fordi jeg ikke havde hørt fra ham i et stykke tid ... svarede han til telefon efter om den tiende ring og sagde "dette er virkelig ikke" T god tid Christine, hvis du ved hvad jeg mener "Jeg var så glad for mit råd fungerede, men næste gang vi talte, fortalte jeg ham" næste gang, sluk for telefonen ".
Nu er du fri til at gøre op med dit sind om mig. Jeg tror bare ikke, at noget siddende i et klasseværelse nogensinde kan gøre op for de virkelige verden oplevelser, som jeg har ...
Jeg mener, hvad er en mere værdifuld oplevelse? ... lytter til et foredrag om mandlige og kvindelige libido? Går over noter fra dokumenterede sager fra 1950'erne? Eller er det faktisk da min søsters mand fortalte hende, at det var over, og at kunne vende sin beslutning og få dem sammen igen stærkere end nogensinde?
Jeg ved ikke om dig, men du kommer altid til at være på den person med den virkelige verdenserfaring, hver gang!
Nu, hvis du er her i dag med at læse dette, gætter jeg på, at du også har nogle sexløse ægteskabsproblemer? Hvis dette er tilfældet ... tror jeg jeg kan hjælpe ...
Dette virker virkelig! ... undertiden for godt!
Helt ærligt bliver jeg stadig lidt freaked ud om, hvor godt det virker ... ikke på en dårlig måde, men når du beskæftiger dig med et par, der er sexløse ægteskab er en splittet sekund fra skilsmisse domstoler eller en tomme væk fra en kone kaster hendes ægtemænd hører til i gaden ... for at høre lidt senere, at de har løst deres problemer og klare sig som teenagere igen ... det kan blive lidt overvældende.
Alligevel har jeg titlen "opskriften" simpelthen gemmer dit sexløse ægteskab ... Du ser, det er min opfattelse, at der virkelig er ingen umulige situationer. Jeg har set par gå gennem sager og forblive sammen, jeg har også set et ægteskab næsten knust på grund af barnets død, jeg har også set en mand komme ud af fængsel efter 3 år og finde sin kone venter lige der for ham på porten.
Og alt andet imellem! Hvordan nødder er det?
Og...

hvordan man får mere sex

Du ved hvad?
Nu ved jeg, at du virkelig vil se noget bevis på, at dette virker? Jeg ville også, hvis jeg var dig!
Her er PROOF Dette virker
Den bedste måde, jeg ved, at vise dig bevis for, at disse teknikker virkelig gør arbejde, er ved at vise dig nogle af de vidnesbyrd, jeg har modtaget.
Bemærk venligst, jeg er ikke en webdesigner eller en videoredigerer eller noget teknisk ...
Så hvad du ser nedenfor er blot et par af de e-mails, som jeg kopierede og indsat her for at du kan tjekke igennem. Der er rigtige e-mails fra rigtige mennesker, der har brugt Saving Your Sexless Marriage Marriage teknikker med succes.
Den bedste bog jeg har læst om emnet - Du ved helt sikkert dine ting Christine.
Takket være jer, kan jeg begynde at få tingene tilbage til, hvordan de plejede at være (uden at lægge skylden på min kone igen)

tak skal du have

Marshall - Illinois (USA)

Endelig - Nogen der ved, hvad de taler om ...
Det er forfriskende at læse en bog om sexløse ægteskaber skrevet af en, der har førstehånds erfaring.

Candice - Brisbane (AUS)

Christine
Min mand og jeg takker dig fra bunden af ​​vores hjerter. Vi gav faktisk op på vores forhold, indtil jeg så din bog. Vores ægteskab er nu kommet tilbage til normal igen.

Det er ikke helt det samme som det var, da vi først giftede sig, men det var for længe siden, og vi er begge lidt ældre nu, men takket være dig lærte vi begge, at vi stadig kan overraske hinanden i soveværelset, køkkenet, badeværelset .

Tak - du er en engel ...

Mary - New York (USA)

Christine
Jeg troede faktisk, at mit ægteskab var forbi. Alt gik gennem mit sind på en million miles i timen, jeg forstod ikke, hvad jeg havde gjort forkert.

Jeg var så lettet over at læse din bog og få nogle svar. Vi satte os og talte for, hvad der virkede som timer, nu ved jeg, hvor tingene begyndte at gå galt og sammen arbejder vi på dem sammen.
intet sex ægteskab

Der er ingen måde at jeg nogensinde kan takke dig nok, men tak fra bunden af ​​mit hjerte.

Kelly - Florida (USA)

At spille skylden spillet (som du sætter det) var næsten slutningen af ​​alt. Når jeg læste din bog, indså jeg, at jeg havde skylden ham, da jeg burde have bebrejdet mig selv for at være årsagen til alt dette.
Vi er tilbage på vejen til et sundt sexet ægteskab, og han bebrejder mig ikke for noget - og at tro, at jeg næsten tabte denne fyr

Tak, du synes ikke nok

Roseanne - Ontario (CAN)

Download Gem dine sexløse ægteskabsteknikker

Christine
Efter at have brugt dine teknikker lykkedes det os at få vores sexliv tilbage på sporet, men nu er det endnu bedre. Min mand bookede en uge ferie til os til Paris, jeg ved ikke, om det er byen af ​​kærlighed, men vores hotelværelse var bestemt.
Jeg ved ikke, hvordan man skal takke for det, du har gjort for os. Jeg troede virkelig, at en skilsmisse var den næste ting, vi ville gøre sammen.
Vi begge takker fra bunden af ​​vores hjerter.
Gud velsigne dig
Mary og Tony
Der er ingen umulige situationer

Nu, hvad jeg har bemærket i at hjælpe så mange mennesker, er, at der er UNDERLUKKENDE GRÆNSER til et sexløst ægteskab, som folk altid overser ... normalt er det de mest oplagte og enkle ting, der forårsager dette og mange andre situationer i et ægteskab. .

Og når du kender og forstår, og får de rigtige teknikker og lidt vejledning om, hvad de skal gøre og hvornår man skal gøre det ... er det som at blive afleveret "opskriften" til det perfekte ægteskab ...

Fordi du ikke alene vil være i stand til at helbrede dit sexløse ægteskab, men du vil også være i stand til at forhindre, at det nogensinde sker igen ... de fleste har fundet ud af, at deres sexliv stiger dramatisk efter brug af disse teknikker ...

Nu er det ikke så gode nyheder?

Lad os tale om hvad der er inde i "Gem dit sexløse ægteskab" og hvordan det hjælper dig:

Når du downloader, modtager du disse næsten umiddelbare fordele ...

Forstå årsagerne til et sexløst ægteskab, og hvad du skal gøre før du kan rette det

Lær hvorfor sex er så vigtigt for et vellykket ægteskab - ikke grunden til at du måske tror

Gå tilbage til begyndelsen, den virkelige begyndelse

Sådan tager du din tid, når du forsøger at løse en konflikt - "hvis du skynder dig - du skubber"

Hvordan man kommer til udtryk med utroskab i et sexløst ægteskab

Sådan gør du det selv, hvis din partner ikke er villig til at gøre anstrengelsen

Seksuelle dysfunktionelle problemer

Ændring af dine seksuelle vaner - ikke kun i soveværelset

Gør ægteskabets arbejde

Lad aldrig et sexløst ægteskab ske igen

Alt du nogensinde har brug for til at krydre dit sexliv og holde det interessant.

Og meget mere ...

Kom i gang nu (Instant Download)

KUN $ 17 tilbud udvidet i 2 uger
(Normal pris $ 27)


De teknikker, principper og råd, du vil modtage med at redde dit sexløse ægteskab, har hjulpet hundredvis af mænd og kvinder ligesom dig til at helbrede deres sexløse ægteskaber og gøre deres ægteskaber lykkeligere og stærkere end før ...

Vil du tillade mig også at hjælpe dig?

Det ville være en fornøjelse, og jeg indser, at vi netop har mødt, så du kan have nogle ting i tankerne ...

Synes godt om...

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hvis jeg bestiller, og for en eller anden grund virker det bare ikke for mig? Det er min mening, som om vi tidligere talte om, at der virkelig ikke er nogen umulig situation, men jeg har været forkert før, og hvis det for en eller anden mærkelig grund ikke virker for dig ... eller selvom du ikke er helt glad for nogen grund ... tak, jeg ønsker dig at få en tilbagebetaling. Faktisk har du en fuld 60 dage, før du skal beslutte. Hvor godt er det?Kan jeg ikke finde disse oplysninger gratis på internettet? Jeg elsker at redde mine penge og finde ting gratis, når jeg kan, men jeg ved for en kendsgerning, at det eneste sted på planeten, som du kan få hænderne på, hvad der er inde, gemmer dit sexløse ægteskab, er lige her. Se, jeg har brugt timer på at se på, hvad der er ledigt ... og noget af det er lunken okay ... men du får ikke hele billedet ... og læser en artikel eller to uden virkelig at forstå hvad du gør ... virkelig kan skade dine chancer snarere end forbedre dem.

Hvornår vil jeg modtage gemme dit sexløse ægteskab ? Stort spørgsmål. Du modtager det straks efter du har bestilt, fordi det er en downloadbar bog (ebook). Så du vil få det på din harddisk og i dine hænder i øjeblikke. Det er meget sikkert, pålideligt og så nemt kan en hulehugger downloade den.

Kan jeg bruge gemme dit sexløse ægteskab på en Mac? Ja! Gemmer dit sexløse ægteskabssystem er i PDF-format, så det kan ses på pc'er såvel som Mac'er.

"Bestil og download Gem din sexløse ægteskab . Hvis du ikke er helt glad for nogen grund ... Du får en hurtig og høflig tilbagekøb."
Sound Fair?
Nu vil jeg ikke lyde som en sælger eller noget ... Jeg virkelig ikke ... Jeg vil gerne opfordre dig til at bestille lige nu, fordi jeg bare ikke kan forestille mig noget, der kan gøre dig lykkeligere end at nyde resten af ​​din livet med den person, du virkelig elsker ... Kan du?
Jeg mener...
... hvert øjeblik du venter ... gør det sværere og sværere og sværere at få dem tilbage, fordi tiden er jorden, hvor deres ligegyldighed over for dig vokser ... og det er INDIFFERENCE og IKKE HATER ... det er din største fjende lige nu.
 
Så tak venligst ... Jeg vil have dig til at klikke på ordreknappen nedenfor. Placer din ordre. Download Gem din sexløse ægteskab, så vi kan komme i gang i dag. Dette er din chance for at genvinde kontrollen over din kærlighed og liv, og jeg tror, ​​at skæbnen har bragt os sammen.

KUN $ 17 tilbud udvidet i 2 uger
(Normal pris $ 27)


Øjeblikkelig adgang - 24 timer om dagen - 7 dage om ugen - 365 dage om året!
 

GRATIS BONUSERDenne vejledning er beregnet til at hjælpe dig med at forbedre dit ægteskab gennem det, der allerede eksisterer mellem dig og din partner, men kan være gået tabt i løbet af hverdagen eller simpelthen glemt over tid. Denne vejledning kan hjælpe dig med at opnå et nyt perspektiv på et liv med din partner samt forbedre dit forhold og intimitet mange gange.Denne rapport dækker mange aspekter ved at redde et ægteskab.

Se de problemer, der skal løses
Åbning af kommunikationslinjerne
Fra begyndelsen
At håndtere forskelle
Grænse spørgsmål
Kraftkampe
Lykke
og meget mere...
Disse bonusser er IKKE tilgængelige nogen hvor ellers, de er kun for kunder, der køber Gemmer dit sexløse ægteskab - Bonusserne fungerer godt med den primære publikation, hvilket betyder, at når dit sexløse ægteskab er tilbage på sporet, kan du gøre forholdet solid i mange år at komme...

Alt dette til

KUN $ 17 tilbud udvidet i 2 uger
(Normal pris $ 27)Med venlig hilsenPS Lad ikke mere tid gå forbi, få en kopi af BESKYTTELSE AF DIN SEXLESS HEMMELAG i dag og forberede dig på det glade ægteskab, du havde før eller altid har ønsket!
sexless marriage - Google News
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
Married at First Sight expert John Aiken answers your questions - 9Honey

sexløse ægteskab råd til mænd

9Honey

Married at First Sight expert John Aiken answers your questions
9Honey
John Aiken is a relationship and dating expert featured on Nine's hit show Married At First Sight. He is a best-selling author, regularly appears on radio and in magazines, and runs a private practice in Sydney and exclusive couples retreats. Every ...

and more »
6 Signs You're Stuck In A Relationship Rut (And How To Get Past It) - HuffPost

HuffPost

6 Signs You're Stuck In A Relationship Rut (And How To Get Past It)
HuffPost
The honeymoon phase doesn't last forever. Every long-term relationship has its low points, but how do you know if the relationship rut you're experiencing is temporary or something more concerning? Below, marriage therapists share six signs that it's ...

Ask Dr. Sherry: 'My Husband Gave Me Permission To Have Sex With Another Man, Now I'm Torn Between Them' - Essence.com

Essence.com

Ask Dr. Sherry: 'My Husband Gave Me Permission To Have Sex With Another Man, Now I'm Torn Between Them'
Essence.com
I've been in a virtually sexless marriage for nearly 28 years. My husband had a motorbike accident shortly after we married and that has absolutely killed off our sex life. Other than that, he is a great companion and friend. He has a great sense of ...

and more »
RSS Feed Widget by rssinclude.com
Kontakt | Fortrolighed | Vilkår | Ansvarsfraskrivelse | Affiliates

Copyright © 2009 Sexless Marriage Cure - Alle rettigheder forbeholdes