Click to view text only

Nu kunt u uw geslachtsloos huwelijk genezen ... zelfs als uw situatie hopeloos lijkt!
 
Ik zal je bij de hand nemen en je laten zien hoe je je geslachtsloze huwelijk kunt herstellen - zelfs als jij de enige bent wiens proeverij ...
 
Breng de intimiteit terug naar je slaapkamer en verlies hem nooit meer!
 
Het maakt niet uit hoe lang je al in een seksloos huwelijk bent geweest, ik kan helpen.

Smash ...!
 
Het geluid van de plaat op de keukenmuur was waarschijnlijk halverwege het blok gehoord. De maar al te gewone woorden; "Waarom laat je het niet gewoon vallen en laat me met rust, het is geen big deal?" Echode door het huis zoals ze de meeste nachten deden.
 
De deur explodeerde bijna van zijn scharnieren toen Raymond binnenkwam en de deur van de logeerkamer sloeg om te slapen na nog een nacht van zinloos ruzie maken. Ann had geprobeerd redelijk te zijn, maar wat kon een vrouw doen als ze niet met haar man kon redeneren omdat hij het feit dat er echt een probleem was niet wilde accepteren?
 
De volgende paar uur spendeerde ze het restant van het diner en de gebroken plaat van de keukenvloer; alleen in haar glas wijn huilen en zich afvragen waar alles mis is gegaan voordat ze alleen naar bed ging en zichzelf in slaap huilde - alweer!
 
Haar laatste gedachten voordat ze eindelijk in slaap viel zoals altijd waren "dit is geen huwelijk meer"
 
Wat Ann betrof, was haar huwelijk met Raymond afgelopen en alle kansen om te herstellen van een eens liefdevolle en seksuele relatie verloren leek verloren.
 
Maar voordat ze hem aankondigde dat ze klaar waren, besloot ze dat ze zichzelf (en Raymond) moest bewijzen dat ze alles had geprobeerd om de relatie te herstellen.
 
Zelfs als Raymond niet zou accepteren dat hun seksloze huwelijk de relatie had beëindigd; ze ging niet naar beneden zonder een gevecht ...
 
Duizenden vragen vulden haar hoofd, waar ging het allemaal fout? Heb ik de schuld? Is hij gestopt met van mij te houden? Ziet hij iemand anders? Hoe zit het met de kinderen? En nog veel meer.
 
Het feit dat Ann echt niet bereid was op te geven, ook al reageerde Raymond niet op het hele gebeuren, was de belangrijkste factor in het redden van hun huwelijk.
 
Ze werkte alleen aan de problemen rond hun seksloze huwelijk; de enige hulp die ze kreeg was de juiste informatie. Met de juiste informatie en de wens om vast te houden aan de persoon van wie je houdt - je kunt overal doorheen komen.
ALLEEN $ 17 Aanbieding verlengd voor 2 weken
(Normale prijs $ 27)
Als je denkt dat je huwelijk voorbij is!
Ik heb goed nieuws ...
Wist je dat een geslachtsloos huwelijk kan worden gered? Wist je ook dat paren die door een seksloos huwelijk komen een sterkere en liefdevollere relatie hebben? Er zijn veel obstakels in een huwelijk en dit is er een van, het lijkt misschien een gigantische, maar het kan nog steeds worden overwonnen. Op dit moment lijkt dit misschien de slechtste situatie die je je maar kunt voorstellen, maar je staat op het punt om te leren dat je een geslachtsloos huwelijk met succes kunt oplossen!
Er is hoop...
Ik kan bijna zien dat je je hoofd schudt van ongeloof ...
En dat is prima ... laat ik het vragen?
Besefte je niet dat een seksloos huwelijk kan worden genezen? Dacht je dat alle seksloze huwelijken in een scheiding eindigden? Dacht je dat je huwelijk voorbij was?
Ik wed dat je het gedaan hebt ... en hier is het echte "licht komt op" moment ...
Als elk koppel dat lijdt aan een seks zonder seks uit elkaar ging en gescheiden werd, zouden mensen dan nog steeds trouwen?
Denk er even over na ...
Niemand in een liefdevolle seksuele relatie zou het risico lopen om te trouwen als ze wisten dat er zelfs maar de kleinste mogelijkheid was dat hun huwelijk seksloos zou worden en de problemen die dit zou veroorzaken. Maar mensen trouwen nog steeds elke dag over de hele wereld omdat ze geloven dat ze kunnen omgaan met alles wat het leven hun kant op gooit.
En de waarheid is dat de meeste paren in veel situaties kunnen omgaan; maar wanneer het probleem begint en eindigt in de slaapkamer lijken ze uit elkaar te vallen. De communicatielijnen lijken te sluiten en ze kunnen helemaal niet over het onderwerp praten.
"Sexless-huwelijken worden elke dag genezen, ONGEACHT de situatie!"
dat is begrijpelijk? Dat als de meesten van ons kunnen denken aan koppels die samen zijn gebleven en hun problemen hebben opgelost ... zelfs als de dingen op hun slechtst lijken ... dat er een verborgen recept kan zijn, of zelfs geheim, om de passie opnieuw te ontsteken en de relatie te maken sterker dan voorheen?
Nu ... ik zeg niet dat ze een "geheim boek over sekshuwelijken" boekten en vreemde gezangen deden ... helemaal niet ... op hetzelfde moment (meestal per ongeluk) zeiden ze en deden HET JUIST DINGEN en OP HET JUISTE MOMENT ... en het lukte om de problemen om te keren en hun huwelijk en hun seksleven weer op het goede spoor te krijgen, waardoor ze beiden een tweede kans kregen.
Laat me dit deel gewoon herhalen ... Ze deden dit meestal door ONGEVAL!
Dus, wat als? Wat ze zeiden en wat ze deden ... zou zogezegd "gebotteld" kunnen worden? En dan kun je het "ontkoppelen" en in gebruik nemen? Om de pijn en pijn te vernietigen die veroorzaakt worden ... om de passie opnieuw te ontsteken ... om de tijd terug te brengen naar het moment waarop je huwelijk vers, nieuw, opwindend en seksueel bevredigend was.
Ja ... Een magisch recept ... In A Sense ...
Je ziet dat er een "recept is voor het genezen van een seksloos huwelijk", evenals een recept voor het doen herleven van de passie, het verlangen en zelfs de lust ...
Wat anderen hebben gedaan door "een ongeluk" kan steeds opnieuw worden herhaald op DOEL!
En weet je wat?
Als ik jou was ... zou ik nu enigszins sceptisch zijn ... dat is helemaal goed! Ik zal je wat bewijzen laten zien, houd gewoon even geduld met mij, oké?
Klinkt een van deze geluiden bekend?
- wantrouw je partner omdat je een affaire vermoedt
- Een gesprek vermijden om een ​​argument te vermijden
- Meer hoofdpijn dan normaal
- Een beetje of veel meer alcohol drinken
- Bedtijd zoeken
- Vermijd samen met uw partner naar bed te gaan
- Wrok
- Negeren van de telefoon als je weet dat ze bellen
- Verschijningen zijn erger geworden
- Je oefent wat je moet zeggen, zodat je niet de verkeerde dingen zegt
... en hoewel je je uiterste best doet om een ​​confrontatie of ruzie te vermijden door het probleem te noemen, wordt het allemaal lelijk omdat er geen duidelijk plan is van wat je zou moeten doen ... wat gebeurt er?
PANIEK ... defensieve ... argumenten ... en dan wordt het echt smerig.
Maak je een van deze fouten met je partner?
- Proberen ze te overtuigen dat alles in orde komt
- Overmatig appologiseren voor alles
- Doe net alsof het geen probleem is
- Speel het schuldspel
- Gebruik beledigingen om je punt over te brengen
- Geef ze de stille behandeling
... en natuurlijk met elk woord dat we uitspreken, ongeacht onze intenties, hoe meer en meer defensief, boos en afstandelijk ze worden.
Weet dit alstublieft ... het is niet jouw schuld! Je hebt dit niet op school geleerd. Dit werd je waarschijnlijk niet verteld door je ouders ... en er zijn geen "seksloze huwelijkscursussen" op de avondschool ...
En wat is er belangrijker dan een liefdevol seksueel actief huwelijksleven?
... Cars? ... Geld? ... Kleding? ... tuinieren? ... DIY?
Dus waarom zijn er allerlei handige boeken, tijdschriften en hulp bij het repareren van auto's, geldbeheer, het repareren van je huis, maar er is nauwelijks nuttige informatie over hoe je een seksloos huwelijk kunt oplossen?
Het is gek.
En zoals je gaat zien ... is dat allemaal veranderd.
Christine Taylor ontdekt het "Sexless Marriage Cure Recept"
Hallo, mijn naam is Christine Taylor; Ik wil nu zeggen, zodat we het openlijk kunnen verkondigen ... Ik ben geen psycholoog, dokter of adviseur van een huwelijksbegeleiding ... sterker nog, ik heb in de loop van de jaren echt veel academische types van streek gemaakt en ik zal het je vertellen waarom in een ogenblik.
Ik groeide op als een van de zeven broers en zussen, ik was de jongste en op dat moment haatte ik het. Naarmate het leven voortduurde en mijn broers en zussen daalden, verloofd, getrouwd en hun eigen kinderen kregen, werd ik een deel van een zeer groot gezin. Dit was op zich niets bijzonders, totdat ik begon op te noemen voor de gesprekken op feestjes, barbecues, doopfeesten, enz .:
Sommige van mijn eigen familie en uitgebreide families hadden zoveel problemen, het verbaasde me dat geen van hen was geïnstitutionaliseerd.
Van de verveling om in een hoek te zitten en te luisteren, begon ik tokencommentaar te maken aan mensen met hun huwelijksproblemen. Het vreemde hieraan was dat ze eigenlijk luisterden. Dit had geen enkele zin, ik had door de jaren heen zoveel gesprekken van verschillende mensen gehoord dat ik echt een wandelende encyclopedie van huwelijksproblemen was.
Hoe dan ook ... Het duurde niet lang voordat familieleden en familieleden me belden om een ​​afspraak te maken voor een kopje koffie, zodat ze hun hart konden uitgieten over een van de vele problemen.
Ik zou niet zeggen dat ik er dol op was ... maar het gevoel dat ik kreeg toen mijn advies werkte, was ongelofelijk.
Ik ben nu getrouwd met twee kinderen, plus alles wat daarbij komt kijken, hypotheek, rekeningen, schulden enz. En zelfs nu nog ontvang ik telefoontjes van iemand die mijn mening vraagt ​​over een huwelijksprobleem. In feite ... in de loop van de jaren zijn mijn familie en familie uitgebreid in omvang, ik heb ook telefoontjes gekregen van (en nog steeds gedaan door) vrienden die advies nodig hebben.
Dus ... door de jaren heen heb ik een schat aan ervaring en kennis verzameld en ben ik erin geslaagd om verschillende huwelijken bij elkaar te houden, sterker nog, als je mijn eigen familie en familie zou zien, zou je niet geloven hoe gelukkig ze zijn. Soms heb ik de rally als een "Dear Abby" gezien.
Dit overzicht is niet om op te scheppen of op te scheppen over hoe gelukkig ik ben, het is eenvoudig en inzicht in wat me in staat heeft gesteld om veel mensen in het verleden te helpen om scheiding en echtscheiding te voorkomen, en om enig licht te werpen op hoe ik in staat ben om je te helpen.
En voor het geval je je nog steeds afvraagt ​​... ja! ... in de loop van de jaren heb ik met meer dan vijftig mensen gesproken en geholpen om hun seksloze huwelijken te genezen. Sinds ik dit boek heb geschreven, ben ik ook veel meer stellen over de hele wereld gaan helpen met dit probleem ... en ik ben zo dankbaar dat ik je nu kan helpen.
De academici van streek maken ...
Zoals ik eerder zei: "Ik heb in het verleden veel academische types van streek gemaakt". De simpele waarheid hierachter is dat ik vele e-mails en zelfs een paar telefoontjes van ZEER BOZE huwelijkscounselors en therapeuten heb ontvangen.
Dit zijn de mensen die je honderden dollars per uur in rekening brengen (soms maanden en zelfs jaren), wanneer ik een familielid of vriend kan vertellen om een ​​paar dingen te doen; ze gaan naar huis en gebruiken het advies en het volgende dat ik hoor is dat hun geslachtloze huwelijk is opgelost.
Serieus ... ik belde mijn oudste broer eigenlijk om erachter te komen hoe het advies dat ik hem gaf, werkte omdat ik al een tijdje niets van hem had gehoord ... hij beantwoordde de telefoon na ongeveer de tiende keer en zei: "dit is echt niet" t een goede tijd Christine, als je begrijpt wat ik bedoel "Ik was zo blij dat mijn advies werkte, maar de volgende keer dat we spraken, vertelde ik hem" de volgende keer de telefoon uitzetten ".
Nu ben je vrij om een ​​besluit te nemen over je eigen mening. Ik geloof gewoon niet dat een beetje zitten in een klas ooit de ECHTE WERELD ervaringen die ik heb kan goedmaken ...
Ik bedoel, wat is een waardevollere ervaring? ... luisterend naar een lezing over de mannelijke en vrouwelijke libido? Nemen van aantekeningen van gedocumenteerde zaken uit de jaren 1950? Of DAADWERKELIJK ZIJN toen mijn zussen-echtgenoot haar vertelde dat het allemaal voorbij was, en in staat was om zijn beslissing terug te draaien en ze samen sterker dan ooit terug te krijgen?
Ik weet niets over jou, maar ik zal altijd geld hebben voor de persoon met de ervaring van de echte wereld!
Nu, als u hier vandaag bent om dit te lezen, vermoed ik dat u ook seksloze huwelijksproblemen hebt? Als dit het geval is ... Ik denk dat ik kan helpen ...
Dit werkt echt! ... soms te goed!
Eerlijk gezegd raak ik nog steeds een beetje geschrokken van hoe goed dit werkt ... niet op een slechte manier, maar als je te maken hebt met een echtpaar waarvan het seksloze huwelijk een fractie van een seconde valt van de echtscheidingsgerechten of een centimeter verwijderd van een vrouw die werpt de bezittingen van haar man op straat ... om iets later te horen dat ze hun problemen hebben opgelost en zich weer als tieners uitleven ... het kan een beetje overweldigend zijn.
Hoe dan ook, ik heb het "recept" simpelweg Saving Your Sexless marriage genoemd ... Zie je, naar mijn mening zijn er echt geen onmogelijke situaties. Ik heb koppels problemen zien doorstaan ​​en bij elkaar blijven, ik heb ook gezien dat een huwelijk bijna verbrokkeld is door de dood van een kind, ik heb ook gezien dat een man na drie jaar uit de gevangenis komt en zijn vrouw daar op hem ziet wachten bij de poort.
En al het andere daar tussenin! Hoe gek is dat?
En...
Weet je wat?
Ik wed dat je nu echt enig bewijs wilt zien dat dit werkt? Ik zou het ook doen als ik jou was!
Hier is PROOF Dit werkt
De beste manier om u te laten zien dat deze technieken echt werken, is door u enkele van de getuigenissen te tonen die ik heb ontvangen.
Let op, ik ben geen websiteontwerper of een video-editor of iets technisch ...
Dus wat je hieronder ziet, zijn slechts enkele van de e-mails die ik hier heb gekopieerd en geplakt zodat je deze kunt checken, er zijn echte e-mails van echte mensen die de Saving Your Sexless Marriage-technieken met succes hebben gebruikt.
Het beste boek dat ik over het onderwerp heb gelezen - Je weet zeker wat je wilt Christine.
Dankzij jou kan ik dingen terughalen naar hoe ze vroeger waren (zonder mijn vrouw opnieuw de schuld te geven)

Dank je

Marshall - Illinois (Verenigde Staten)

Eindelijk - iemand die weet waar ze het over hebben ...
Het is verfrissend om een ​​boek over seksloze huwelijken te lezen, geschreven door iemand die uit de eerste hand ervaring heeft.

Candice - Brisbane (AUS)

Christine,
Mijn man en ik bedanken u uit de grond van onze harten. We gaven eigenlijk onze relatie op totdat ik je boek zag. Ons huwelijk wordt nu weer normaal.

Het is niet helemaal hetzelfde als toen we pas getrouwd waren, maar dat was lang geleden en we zijn allebei een beetje ouder nu, maar dankzij jullie hebben we geleerd dat we elkaar nog steeds kunnen verrassen in de slaapkamer, keuken, badkamer .

Bedankt - je bent een engel ...

Mary - New York (VS)

Christine
Ik dacht eigenlijk dat mijn huwelijk voorbij was. Alles ging door mijn hoofd op een miljoen mijl per uur, ik begreep niet wat ik verkeerd had gedaan.

Ik was zo opgelucht je boek te lezen en antwoorden te krijgen. We gingen zitten en praatten urenlang, nu weet ik waar het mis begon te gaan en samen werken we er samen aan.

Ik kan je nooit genoeg bedanken, maar bedankt uit de grond van mijn hart.

geen sekshuwelijk
Kelly - Florida (VS)

Het schuldspel spelen (zoals je het zegt) was bijna het einde van alles. Toen ik je boek eenmaal las, besefte ik dat ik hem de schuld had gegeven, terwijl ik mezelf de schuld had moeten geven dat ik de oorzaak van dit alles was.
We zijn weer op weg naar een gezond, gesekst huwelijk en hij geeft me niet de schuld van iets - en te denken dat ik deze kerel bijna kwijt was

Dankjewel lijkt niet genoeg

Roseanne - Ontario (CAN)

Download Saving Your Sexless Marriage Techniques

Christine
Na het gebruik van je technieken zijn we erin geslaagd ons seksleven weer op het goede spoor te krijgen, maar nu is het nog beter. Mijn man boekte een week vakantie voor ons naar Parijs, ik weet niet of het de stad van de liefde is, maar onze hotelkamer was dat zeker.
Ik weet niet hoe ik je moet bedanken voor wat je voor ons hebt gedaan, ik dacht echt dat een scheiding het volgende was dat we samen zouden doen.
We bedanken jullie allebei uit het diepst van ons hart.
God zegene je
Mary en Tony
Er zijn GEEN onmogelijke situaties

Wat ik nu heb gemerkt bij het helpen van zoveel mensen, is dat er ONDERLIGGENDE REDENEN zijn voor een seksloos huwelijk dat mensen altijd over het hoofd zien ... meestal zijn dit de meest voor de hand liggende en eenvoudige dingen die deze en vele andere situaties in een huwelijk veroorzaken .. .

En als je eenmaal weet en BEGRIJPT, en de juiste technieken en een beetje begeleiding krijgt over wat te doen en wanneer je het moet doen ... is het alsof je "het recept" voor het perfecte huwelijk hebt gekregen ...

Omdat je niet alleen je geslachtsloze huwelijk kunt genezen, maar je kunt ook voorkomen dat dit ooit nog gebeurt ... de meeste mensen hebben ontdekt dat hun seksleven dramatisch toeneemt na het gebruik van deze technieken ...

Is dat niet geweldig nieuws?

Laten we praten over wat erin zit "Uw geslachtloos huwelijk redden" en hoe het u gaat helpen:

Wanneer u download ontvangt u deze vrijwel onmiddellijke voordelen ...

De oorzaken achter een seksloos huwelijk begrijpen en wat u moet doen voordat u het kunt oplossen

Ontdek waarom seks zo belangrijk is voor een succesvol huwelijk - niet voor de reden die u misschien denkt

geen sekshuwelijk
Terug naar het begin, het echte begin

Hoe u uw tijd neemt bij het oplossen van een conflict - "als u haast hebt - duwt u"

Hoe om te gaan met ontrouw in een seksloos huwelijk

Hoe dit alleen te doen, als uw partner niet bereid is om de moeite te nemen

Seksuele disfunctionele problemen

Je seksuele gewoonten veranderen - niet alleen in de slaapkamer

Het huwelijk laten werken

Nooit meer een seksloos huwelijk laten gebeuren

Alles wat u ooit nodig zult hebben om uw seksleven op te vrolijken en interessant te houden.

En veel meer...
geen sekshuwelijk

Begin nu (directe download)

ALLEEN $ 17 Aanbieding verlengd voor 2 weken
(Normale prijs $ 27)


De technieken, principes en adviezen die je krijgt met Saving Your Sexless Marriage hebben honderden mannen en vrouwen zoals jij geholpen hun seksloze huwelijken te genezen en hun huwelijk gelukkiger en sterker dan ooit te maken ...

Staat u mij toe u ook te helpen?

Het zou me een genoegen doen en ik besef dat we elkaar zojuist hebben ontmoet, dus je hebt misschien wat dingen in je gedachten ...

Graag willen...

Veel Gestelde Vragen

Wat als ik bestel en om een ​​of andere reden werkt het gewoon niet voor mij? Het is mijn mening, zoals we eerder hebben besproken dat er echt geen onmogelijke situatie is, maar ik heb het eerder mis gehad en als het om een ​​vreemde reden niet voor jou werkt ... of zelfs als je absoluut NIET VERTROUWD WANT OM ENIGE REDEN ... alsjeblieft, ik WIL dat je een terugbetaling krijgt. In feite heb je een volledige 60 dagen voordat je moet beslissen. Hoe goed is dat?Kan ik deze informatie niet gewoon gratis op internet vinden? Ik HOU LIEFDE om mijn geld te sparen en dingen gratis te vinden als ik kan, maar ik weet voor een feit dat de enige plek op de planeet waar je de handen kunt pakken van wat er zich in Saving Your Sexless Marriage bevindt, precies hier is. Kijk, ik heb uren besteed aan het kijken naar wat er beschikbaar is ... en een deel ervan is lauwlijk oké ... maar je krijgt niet het GEHEEL FOTO ... en het lezen van een paar artikelen zonder echt te begrijpen wat je doet ... kan je kansen echt eerder schaden dan ze te verbeteren.

Wanneer ontvang ik Saving Your Sexless Marriage ? Geweldige vraag. U ontvangt het onmiddellijk nadat u het hebt besteld, omdat het een downloadbaar boek is (ebook). Dus je hebt het binnen enkele ogenblikken op je harde schijf en in je handen. Het is erg veilig, betrouwbaar en zo gemakkelijk dat een holbewoner het kan downloaden.

Kan ik het Saving Your Sexless Marriage op een Mac gebruiken? Ja! Het Saving Your Sexless Marriage System is in PDF-formaat, zodat het zowel op pc's als op Mac's kan worden bekeken.

"Bestel en download Uw geslachtloos huwelijk redden Als u om geen enkele reden absoluut niet tevreden bent ... ontvangt u een snelle en vriendelijke teruggave."
Geluidsbeurs?
Nu wil ik niet als een verkoper klinken of zoiets ... ik wil het echt niet ... Ik wil u dringend verzoeken om nu te bestellen, want ik kan me niets voorstellen dat u gelukkiger kan maken dan genieten van de rest van uw leven met de persoon van wie je echt houdt ... Kun je?
Ik bedoel...
... elk moment dat je wacht ... maakt het steeds moeilijker en moeilijker om ze terug te krijgen, omdat tijd de bodem is waarin hun onverschilligheid jegens jou groeit ... en het is ONVERSCHILLIG en NIET HAAT ... dat is UW GROOTSTE VIJAND op dit moment.
 
Dus alsjeblieft ... ik wil dat je op de onderstaande bestellingsknop klikt. Plaats je bestelling. Download Saving Your Sexless Marriage, zodat we vandaag kunnen beginnen. Dit is je kans om de controle over je liefde en leven terug te krijgen en ik denk dat het lot ons samen heeft gebracht.

ALLEEN $ 17 Aanbieding verlengd voor 2 weken
(Normale prijs $ 27)


Directe toegang - 24 uur per dag - 7 dagen per week - 365 dagen per jaar!
seksless huwelijksadvies voor mannen
 

GRATIS BONUSSENDeze gids is bedoeld om u te helpen uw huwelijk te verbeteren door wat al bestaat tussen u en uw partner, maar is mogelijk verloren gegaan in de drukte van het dagelijks leven of gewoon vergeten in de loop van de tijd. Deze gids kan u helpen om met uw partner een nieuwe kijk op het leven te krijgen en uw relatie en intimiteit nog vele malen verbeteren.Dit rapport behandelt vele aspecten van het redden van een huwelijk.

Zien de problemen die moeten worden opgelost
De communicatielijnen openen
Vanaf het begin
Omgaan met verschillen
Grensproblemen
Kracht worstelt
Geluk
en nog veel meer...
Deze bonussen zijn NIET overal beschikbaar, ze zijn alleen voor klanten die Saving Your Sexless Marriage kopen - De bonussen werken geweldig met de hoofdpublicatie, wat betekent dat zodra je seksloze huwelijk weer op gang komt, je de relatie jarenlang solide kunt maken komen...

Dit allemaal voor

ALLEEN $ 17 Aanbieding verlengd voor 2 weken
(Normale prijs $ 27)Oprecht,PS Laat geen tijd meer voorbij gaan, krijg een exemplaar van JE ZELFSTANDIG HUWELIJK REDDEN vandaag en bereid je voor op het gelukkige huwelijk dat je eerder had of altijd al wilde hebben!
sexless marriage - Google News
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
Married at First Sight expert John Aiken answers your questions - 9Honey

9Honey

Married at First Sight expert John Aiken answers your questions
9Honey
John Aiken is a relationship and dating expert featured on Nine's hit show Married At First Sight. He is a best-selling author, regularly appears on radio and in magazines, and runs a private practice in Sydney and exclusive couples retreats. Every ...

and more »
6 Signs You're Stuck In A Relationship Rut (And How To Get Past It) - HuffPost

geen sekshuwelijk
HuffPost

6 Signs You're Stuck In A Relationship Rut (And How To Get Past It)
HuffPost
The honeymoon phase doesn't last forever. Every long-term relationship has its low points, but how do you know if the relationship rut you're experiencing is temporary or something more concerning? Below, marriage therapists share six signs that it's ...

Ask Dr. Sherry: 'My Husband Gave Me Permission To Have Sex With Another Man, Now I'm Torn Between Them' - Essence.com

Essence.com

Ask Dr. Sherry: 'My Husband Gave Me Permission To Have Sex With Another Man, Now I'm Torn Between Them'
Essence.com
I've been in a virtually sexless marriage for nearly 28 years. My husband had a motorbike accident shortly after we married and that has absolutely killed off our sex life. Other than that, he is a great companion and friend. He has a great sense of ...

and more »
RSS Feed Widget by rssinclude.com
Contact | Privacy | Voorwaarden | Disclaimer | Affiliates

Copyright © 2009 Sexless Marriage Cure - Alle rechten voorbehouden