szexuális házasság

Click to view text only

szexuális házasság

Most meg tudod gyógyítani a szexuális házasságodat ... még akkor is, ha a helyzeted reménytelennek tűnik!
 
Fogom a kezét, és megmutatom, hogy hogyan oldja meg a nemi hovatartozásodat - Még akkor is, ha te vagy az egyetlen, aki próbál ...
 
Hozd vissza az intimitást a hálószobába, és soha ne vesztesd újra!
 
Nem számít, mennyi ideig vagytok a nemi házasságban, segíthetek.

Összetör…!
 
a konyha falához ütköző lemez hangja valószínűleg félúton hallható. Az egészen túl gyakori szavak; - Miért nem hagyod el, és nem hagysz magadra, ez nem nagy dolog? - visszhangzott a házban, ahogy a legtöbb éjszakát.
 
Az ajtó majdnem felrobbantotta a pántjait, amikor Raymond belépett, és leütötte a szobát, hogy aludjon, még egy újabb érzéstelen vitatás után. Ann megpróbált elfogadhatónak lenni, de vajon mit tehetne egy nő, amikor nem értette férjét, mert nem fogadta el azt a tényt, hogy valóban probléma volt?
 
A következő néhány órát töltötte a vacsora és a törött tányér tisztításáról a konyhaszekrényről; egyedül sírva a pohár borába, és azon töprengett, hogy hol minden rosszul ment, mielőtt egyedül feküdt és sírva aludt - ismét!
 
Az utolsó gondolatai, mielőtt végül aludni kezdtek, mint mindig, "ez nem házasság többé"
 
Ami Annet illeti, a Raymonddal való házassága vége, és minden esélye, hogy visszanyerje az egykor szerető és szexuális kapcsolatot, elveszett.
 
De mielőtt bejelentette neki, hogy átmentek, úgy döntött, hogy önmagát kell bizonyítania (és Raymondot), hogy mindent megpróbált a kapcsolat megteremtésében.
 
Még ha Raymond sem fogadná el, hogy a nemi hovatartozásuk megszüntette a kapcsolatot; ő nem ment le harc nélkül ...
 
Több ezer kérdés töltötte el a fejét, hol történt minden rossz? Hibás vagyok? Megállt, hogy szeret engem? Találkozik valaki mással? Mi van a gyerekekkel? És még sok más.
 
Az a tény, hogy Ann valóban nem volt hajlandó lemondani, még akkor is, ha Raymond nem reagál az egész dologra, az volt a fő tényező, hogy képesek voltak megmenteni házasságukat.
 
Egyedül foglalkozott a nemi hovatartozásukkal kapcsolatos problémákkal; az egyetlen segítség volt a megfelelő információ. A megfelelő információval és a vágyakozással, hogy tartsa magát a szeretett embernek - bármit átvehet.
CSAK $ 17 ajánlat meghosszabbítva 2 hétre
(Normál ár $ 27)
Ha úgy gondolja, hogy vége a házasságnak!
Jó hír van ...
Tudtad, hogy egy nemi házasságot lehet megmenteni? Tudta azt is, hogy a párok, akik nemi férjhez kötődnek, erősebb és szeretőbb kapcsolatban vannak? A házasságban sok akadály van, és ez egyike azoknak, hatalmasnak tűnhet, de még mindig legyőzhető. Most úgy tűnhet, hogy ez a legrosszabb helyzet, amelyről elképzelhető, de megtudjátok, hogy sikerül megoldani a nemiség nélküli házasságot!
Van remény...
Szinte látom, hogy hitetlenkedve rázta a fejét ...
És ez rendben van ... hadd kérdezzem?
Nem vetted észre, hogy egy nemi házasságot meg lehet gyógyítani? Gondoltad, hogy minden nemű házasság felbontásra került? Gondolod, hogy vége a házasságnak?
Lefogadom, hogy tette ... és itt van a valódi "fények" pillanat ...
Ha minden házaspár szexuális házasságot szenved, és elválik, akkor az emberek még mindig férjhez menniek?
Gondolkodj egy percig ...
A szerető szexuális kapcsolatokban senki sem kockáztathatja meg a házasságot, ha tudják, hogy a házasságuknak még a lehető legkisebb lehetősége is a nemiességre és az ezzel járó problémákra vezethető vissza. De az emberek még mindig napról napra házasodnak meg szerte a világon, mert úgy vélik, hogy képesek kezelni az életet.
És az igazság az, hogy a legtöbb párok sok helyzetet képes kezelni; de amikor a probléma elkezdődik és a hálószobában végződik, úgy tűnik, hogy szétesik. A kommunikációs vonalak úgy tűnik, hogy lezárulnak, és egyáltalán nem tudnak beszélni a témáról.
"A szexuális házasságok napról napra meggyógyulnak a helyzetről!"
különben, nincs értelme? Ha többségünk olyan párokra gondolhat, akik együtt maradtak és megoldották a problémáikat ... még akkor is, ha a dolgok a legrosszabb helyzetben tűnnek ... hogy lehet valami rejtett recept, vagy akár titok, hogy újra megteremtse a szenvedélyt és megteremti a kapcsolatot erősebb, mint korábban?
Most ... nem azt mondom, hogy valami "titkos, szexuális házassági gyógyító varázslatot" tartanak, és furcsa énekeket csinálnak ... egyáltalán ... egy időben valahogy (főleg véletlenül) azt mondták, és a JOG CÉLOK ÉS A JOBB IDEJE ... és sikerült megfordítani a problémákat, és a házasságukat és a szexuális életüket újra a pályára állították, így egy második esélyt adtak nekik.
Hadd ismételjem meg ezt a részt ... Ők többnyire ezt tették: ACCIDENT!
Szóval, mi van akkor? Amit mondtak, és amit tettek ... lehet "palackozni", hogy beszéljenek? És akkor lehet "un-palack", és tedd használni? A fájdalom és a fájdalom törlése miatt ... újból felidézni a szenvedélyt ... visszafordítani az időt, amikor a házasság friss, új, izgalmas és szexuálisan teljesül.
Igen ... Egy varázslatos recept ... Egy értelemben ...
Látod, hogy van egy "recept a nemi házasság meggyógyítására", valamint egy recept a szenvedély, a vágy, sőt a vágy újraélesztésére.
Amit mások tettek "balesettel", újra és újra meg lehet ismételni a CÉL!
És tudod mit?
Ha én lennék ... kissé szkeptikus lennék ... ez teljesen rendben van! Megmutatom neked néhány bizonyítékot, csak egy kicsit hosszabb ideig viselkedsz velem.
Egyáltalán ismerős-e valami?
- A partneredet nem bíztad, mert egy ügyet gyanítasz
- A beszélgetés elkerülése az érv elkerülése érdekében
- Több fejfájás, mint a normális
- Kevesebb vagy több alkoholt fogyasztok
- Az esti lefekvés
hogyan lehet többet szexelni
- Kerülje el, hogy a társával egy időben lefeküdjön
- Mérgezés
- Figyelmen kívül hagyja a telefont, ha tudják, hogy hívják őket
- A megjelenések rosszabbul változtak
- Megtanulva, mit mondjak, hogy ne mondjátok a rossz dolgokat
... és még ha elmész az útodból, hogy elkerüld a konfrontációt vagy az érvelést a probléma megemlítésével, akkor minden csúnya lesz, mert anélkül, hogy világos tervet kellene tenned ... mi történik?
PANIC ... védekezés ... érvek ... és akkor nagyon csúnya lesz.
hogyan lehet többet szexelni
Bármelyik hibát okoz a partnerével?
- Megpróbálja meggyőzni őket, hogy minden rendben lesz
- Mindenre bőkezűen imádkozzunk
- Tegyük fel, hogy ez nem nagy dolog
- Játssz a hibás játék
- Használd a sértéseket, hogy megértsd a pontodat
- Adj nekik csendes kezelést
... és persze minden olyan szóval, amit kimondunk, a szándékainktól függetlenül, egyre védekezőbb, dühös és távoli.
Kérem, tudassa ezt ... ez nem a te hibád! Nem tanultál erről az iskolában. Valószínűleg ezt a szüleid nem tudták erről ... és nincs "nemi házasság" tanfolyam az éjszakai iskolában ...
És mi fontosabb lehet egy szerető, szexuálisan aktív házas élet?
... autók? ... Pénz? ... ruha? ... Kertészet? ... DIY?
Tehát miért van mindenféle hasznos könyv, magazin és segítség az autók rögzítésében, a pénzkezelésben, a ház felszentelésében, de aligha van HASZNOS információ arra vonatkozóan, hogyan oldhat meg egy nemi házasságot?
Ez őrület.
És ahogy látni akarod ... mindazt, ami megváltozott.
Christine Taylor felfedezi a "Sexless Marriage Cure Recept"
Helló, a nevem Christine Taylor; Most azt akarom mondani, hogy nyitva tartsuk ... Nem vagyok pszichológus, orvos vagy házassági tanácsadó ... valójában nagyon sok oktatási típust felborzoltam az évek során, és elmondom neked miért egy pillanatra.
Én nőttem fel hét testvér egyikeként, én voltam a legfiatalabb és abban az időben utáltam. Ahogy az élet folytatódott, a testvéreim keltek, felvettek, összeházasodtak és saját gyermekeikkel egy nagyon nagy család részévé váltak. Ez önmagában nem volt semmi különös, egészen addig, amíg el nem kezdtem a beszélgetésekbe a pártok, a grillezés, a keresztelés stb.
A családom és a nagy családok egy része olyan sok problémával jár, hogy meglepett, hogy egyikük sem intézményesült.
A sarokba ültetett és hallgatólagos unalom miatt kezdtem megjegyzéseket tenni a házassággal kapcsolatos problémákkal küzdő embereknek. A furcsa rész az, hogy valóban hallgatták. Nem volt trükk ehhez, oly sok beszélgetést hallottam a különböző emberektől az évek során, hogy igazán olyanok voltak, mint a családi problémák séta-enciklopédiája.
Mindenesetre ... Nem sokkal azelőtt, hogy a család és a nagycsalád tagjai valóban felhívnák a telefont, hogy találkozzanak kávéért, hogy elárasszák a szívüket a sok probléma egyikéről.
Nem mondanám, hogy tetszett nekem ... de az az érzésem, amit a tanácsomnak köszönhettem, hihetetlen volt.
Most két gyermekemmel házasodom meg, mindent, ami vele jár, jelzálog, számlák, adósságok stb. És még most is kapok telefonhívásokat valakitől, aki megkérdezi a házasság problémáját. Tény, hogy ... az évek során a családom és a kibővített család mérete megnőtt, én is kaptam (és még mindig) telefonhívásokat a barátaiktól, akiknek tanácsra van szükségük.
Tehát ... az évek során rengeteg tapasztalatot és tudást gyűjtöttem, és sikerült több házasságot is tartani, sőt, ha megláttad a saját családomat és a kiterjedt családot, nem hiszed, milyen boldogok. Időnként úgy éreztem magam, mint egy "Kedves Abby".
Most ez az áttekintés nem az, hogy büszkélkedhet vagy dicsekedhet azzal, hogy milyen szerencsés vagyok, egyszerűen és betekintést nyerhetek arra, ami lehetővé tette számomra, hogy sok embert segítsen a múltban elkerülni a szétválasztást és a válást, és rávilágít arra, hogy mennyire vagyok képes neked segíteni.
És ha még mindig kíváncsi vagy ... igen! ... az évek során beszéltem és segítettem több mint ötven embert, hogy gyógyítsák meg a nemmel beszélő házasságukat. Mivel írom ezt a könyvet, még sok más párt szerzett a világon ezzel a problémával ... és nagyon hálás vagyok ahhoz, hogy most segítsek neked segíteni.
A tudósok megzavarása ...
Mint már korábban mondtam: "Sok mesterséget felkavart a múltban". Az egyszerű igazság mögött az, hogy sok e-mailt és még néhány telefonhívást kaptam a VERY ANGRY házassági tanácsadóktól és terapeutáktól.
Ezek azok az emberek, akik óránként több száz dollárt fizetnek (néha hónapokig vagy akár évekig), amikor elmondhatom egy családtagnak vagy barátnak, hogy csinál néhány dolgot; hazamegyek és használják a tanácsot, és a következő dolog, amit hallok, az, hogy a nemi hovatartozásuk fix.
Komolyan ... tényleg felhívtam a legidősebb testvéremet, hogy megtudja, hogyan működött a tanács, amelyet azért adtam neki, mert egy darabig nem hallottam róla ... a tizedik gyűrű után telefonon telefonált, és azt mondta: "ez tényleg nem" Jó idő Christine, ha tudod, hogy mit értettem "Nagyon örültem, hogy a tanácsom működött, de legközelebb beszéltünk, mondtam neki" legközelebb, kapcsolja ki a telefont. "
Most szabadon alakíthatja ki magának a tudatát. Nem hiszem, hogy bármilyen osztályteremben való részvétel bármikor pótolhatja a REAL WORLD élményeit, amiket ...
Úgy értem, mi az értékesebb tapasztalat ... hallgatni egy előadást a férfi és a női libidóról? Az 1950-es évektől dokumentált esetekről szóló jegyzetek átvétele? VAGY MÉG TÖRTÉNELEM, amikor a nővérem férje elmondta neki, hogy véget ért, és képes visszafordítani a döntését, és erősebbé tenni őket, mint valaha.
Nem tudok rólad, de a pénz mindig a valódi élményekkel rendelkező személyre fog kerülni minden alkalommal!
Most, ha ma itt olvastad, azt hiszem, hogy van valami nemi házas házassági ügy is? Ha ez a helyzet ... azt hiszem, segíthetek ...
Ez tényleg működik ... néha túl jól!
Őszintén szólva, még mindig egy kicsit kántáltam, hogy mennyire jól működik ... nem rossz módja, de amikor olyan párral foglalkozik, aki nem házassági házasság, a válópályák kettévágása vagy egy hüvelyk távolságra van a feleségtől dobott a férjei holmiját az utcára ... hallani egy kicsit később, hogy megoldják a problémáikat, és újra kijönnek, mint a tizenévesek ... ez kicsit túlterhelt lehet.
Mindenesetre a "receptet" egyszerűen megmentettem a szexuális házasság megmentéséért ... Látod, véleményem szerint tényleg nincsenek lehetetlen helyzetek. Láttam, hogy a párok átmennek az ügyeken és együtt maradnak, láttam egy házasságot is, amely majdnem összeomlott a gyermek halála miatt, azt is láttam, hogy egy férj 3 év után kiszabadul a börtönből, és megtalálja a feleségét. a kapu.
És minden más között! Hogy van ez a mogyoró?
És...
Tudod mit?
Mostanában arra törekszem, hogy igazán szeretnél látni bizonyos bizonyítékokat, hogy ez működik? Én is lennék, ha te lennék!
Itt a PROOF Ez működik
A legjobb módja annak, hogy bizonyítania kell, hogy ezek a technikák tényleg működnek, azáltal, hogy megmutatom neked néhány olyan beszámolót, amelyet kaptam.
Most kérjük, vegye figyelembe, nem vagyok weboldal tervező vagy videó szerkesztő, semmi technikai ...
Tehát az alábbiakban csak néhány olyan e-mailt tartalmaz, amelyet átmásoltam és beillesztettem, hogy ellenőrizze az e-maileket. Valódi e-mailek vannak azoktól a valódi emberektől, akik sikeresen alkalmazták a Szexuális Házasság technikák megmentését.
A legjobb könyv, amit a tárgyról olvastam - Bizonyára ismeri a dolgokat Christine.
Köszönöm neked, kezdhetem vissza a dolgokat, hogy milyenek voltak (anélkül, hogy ismét feleségül vetném a hibát)

Köszönöm

Marshall - Illinois (USA)

Végül - valaki, aki tudja, miről beszélnek ...
Frissítő olvasni egy olyan könyvet, melyet valaki, akinek első kézből élménye írja le a nemek közötti házasságokról.

Candice - Brisbane (AUS)

Christine,
A férjem és én köszönjük szívünk alján. Mi valójában lemondtunk a kapcsolatunkról, amíg meg nem láttam a könyvet. A házasság most újra normális állapotba kerül.

Ez nem teljesen ugyanaz, mint akkor, amikor először házasodtunk, de ez már régen volt, és mindketten egy kicsit idősebbek vagyunk ma, de hála neked mindketten megtudtuk, hogy még mindig meglepjük egymást a hálószobában, a konyhában, a fürdőszobában .

Köszönöm - angyal vagy ...

Mary - New York (USA)

Christine
Valójában úgy gondoltam, hogy a házasságom vége. Minden elmúlt egy millió mérföldön keresztül, nem értettem, hogy mi rosszat tettem.

Annyira megkönnyebbültem, hogy elolvastam a könyvet és kaptam választ. Leültünk, beszélgettünk az órákra gondolva, most már tudom, hogy a dolgok meghiúsultak, és együtt dolgozunk együtt.

nemi tanácsadás férfiak számára
Semmi esetre sem tudok eléggé megköszönni, de köszönöm a szívem alján.

Kelly - Florida (USA)

A hibás játék (ahogyan azt mondod) szinte véget ért mindennek. Amint elolvastam a könyvet, rájöttem, hogy hibáztatom őt, amikor be kellett volna hibáztatnunk magam, mert ez volt az oka mindennek.
Visszajöttünk az egészséges házassági házasság útjára, és nem hibáztat el nekem egy dolgot - és gondoltam, hogy majdnem elvesztettem ezt a fickót

Köszönöm, nem tűnik elégnek

Roseanne - Ontario (CAN)

Töltse le a szexuális házasság technikáit

Christine
Miután használtad a technikádat, sikerült újra elérnünk a szexuális életünket, de most még jobb. A férjem egy hetet vett le Párizsra, nem tudom, hogy ez a szerelem városa, de a szállodai szoba biztosan volt.
Nem tudom, hogyan kell megköszönni neked mi történt velünk, valóban azt hittem, hogy a válás a következő dolog, amit együtt csinálunk.
Mindketten köszönjük szívünk alján.
Isten áldjon
Mary és Tony
Nincsenek lehetetlen helyzetek

Most, amit észrevettem abban, hogy sok embert segítettek, az, hogy vannak olyan UNDERLYING REASONS for sexless marriage, amelyet az emberek mindig figyelmen kívül hagynak ... általában ez a legnyilvánvalóbb és legegyszerűbb dolog, ami ez és sok más helyzet a házasságban. .

És ha egyszer megtudod és megérted, és megkaptad a megfelelő technikákat és egy kis útmutatást arra, hogy mit tegyél, és mikor kell csinálni ... olyan, mintha a tökéletes házasság receptje lenne "a recept"

Mert nem csak akkor tudod meggyógyítani a nemtelen házasságodat, de meg is tudod akadályozni, hogy újra megtörténjen ... a legtöbb ember úgy találta, hogy ezek a technikák használata után drámai módon nő a szexuális életük ...

Most nem olyan jó hír?

Beszéljünk arról, hogy mi van a "Szexuális házasság megmentése" és hogyan segít neked:

Amikor letöltöd, kapsz ezeket az azonnali előnyöket ...

Megérteni a nemi házasság mögött álló okokat és mit kell tennie, mielőtt meg tudná oldani

Tudja meg, miért fontos a szex a sikeres házasságért - nem az oka, hogy gondolkodni fog

Vissza a kezdethez, az igazi kezdet

Hogyan viselkedni kell az idődben, amikor konfliktus megoldására próbálkozunk - "ha rohansz - nyomsz"

Hogyan viszonyulhatsz a hűtlenséghez egy nemi házasságban?

Hogyan teheti ezt egyedül, ha partnere nem hajlandó az erőfeszítésre

Szexuális diszfunkcionális problémák

A szexuális szokások megváltoztatása - nem csak a hálószobában

A házasság megteremtése

Soha ne hagyja újra a nemi házasságot

Minden, amire valaha is szükséged lesz a szexuális életedre, és érdekesnek tartja.

És még sok más ...

Azonnali indítás (azonnali letöltés)

CSAK $ 17 ajánlat meghosszabbítva 2 hétre
(Normál ár $ 27)


A Szexuális Házasság megmentéséért kapott technikák, elvek és tanácsadás segített több száz olyan férfi és nő számára, mint te, hogy megszabadítsa a nemtelen házasságot, és boldogabbá és erősebbé tegye házasságát, mint korábban ...

Engedje meg, hogy segítsek neked is?

Örömmel fogadnám, és rájövök, hogy éppen most találkoztunk, így lehet, hogy van valami a fejedben ...

Mint...

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi van, ha én rendelek és valamilyen okból nem működik értem? Véleményem szerint, mint korábban arról beszéltünk, hogy tényleg nincs lehetetlen helyzet, de korábban tévedtem, és ha valami furcsa ok miatt nem működik érted ... vagy ha nem vagyunk teljesen örültek bármilyen okból ... kérlek, szeretném visszatéríteni. Tény, hogy teljes 60 nap van, mielőtt el kell döntenie. Mennyire jó ez?Nem tudom ezt az információt ingyenes az interneten? Szeretem a pénzt megmenteni, és szabadon találni a dolgokat, ha tudom, de tudom, hogy tényleg csak ott van a bolygón, ahol kezedbe juthatsz a benned rejlő lehetőségek között . Lásd, órákat töltöttem arra, hogy megnézzük, mi áll rendelkezésre ... és némelyik bajosan rendben van ... de nem kapod meg az egész képet ... és egy cikket olvassz anélkül, hogy megérted, mit csinálsz ... tényleg fájdalmat okozhat mint javítani.

Mikor kapom meg a szexuális házasság megmentését ? Nagy kérdés. A rendelés után azonnal megkapja, mert letölthető könyv (ebook). Így hát a merevlemezen és a kezedben van a pillanatok alatt. Nagyon biztonságos, megbízható és könnyű egy ősember letöltheti.

Használhatom a Szexuális Házasság megmentését Mac-en? Igen! A Sexless Marriage System mentése PDF formátumban van, így megtekinthető PC-ken és Maceken is.

"Rendeld és töltsd le a szexuális házasságodat , ha nem vagy teljesen örülsz valamiért ... Rendszeres és udvarias visszatérítést kapsz."
Hang Fair?
Most nem akarok úgy hangzani, mint valami kereskedő vagy valami ... tényleg nem ... Erősen arra kérem Önt, hogy rendeljen most, mert nem tudok elképzelni MINDEN, ami boldogabbá teheti, mint élvezni a többieket az élet a valódi szeretettel ... Tudsz?
Értem...
... minden pillanat, amikor várakozik ... megnehezíti, nehezebb és nehezebb visszavinni őket, mert az idő az a föld, amelyen a veled való közönyösséged nő ... és ez az INDIFFERENCE és NEM HATE ... ez a LEGNAGYOBB ENEMY most.
 
Szóval kérlek ... Azt akarom, hogy kattints az alábbi rendelési gombra. Helyezze el megrendelését. Töltsd le a szexuális házasságodat , hogy ma elkezdhessünk. Ez az esélyed, hogy visszanyerje a szereteted és az életed irányítását, és úgy gondolom, hogy a sors elhozott minket.

CSAK $ 17 ajánlat meghosszabbítva 2 hétre
(Normál ár $ 27)


Azonnali hozzáférés - 24 órás nap - 7 nap egy héten - 365 nap egy év!
 

INGYENES BÓNUSZOK


hogyan lehet többet szexelni

Ez az útmutató segít abban, hogy javítsa a házasságot azáltal, hogy az Ön és partnere között már létezik, de elveszett az élet minden napján, vagy egyszerűen elfelejtették az idő múlásával. Ez az útmutató segít abban, hogy új szemléletet érjen el a partnere életében, és többször is javítsa kapcsolatát és intimitását.Ez a jelentés a házasság megmentésének számos aspektusát magában foglalja.

A problémák megoldásának szükségessége
A kommunikációs vonalak megnyitása
Az elejétől kezdve
A különbségek kezelése
Határbeli kérdések
Teljesítményharcok
Boldogság
és még sok más...
Ezek a bónuszok NEM állnak rendelkezésre bárhol máshol, csak azoknak a vásárlóknak, akik megveszik a szexuális házasság megmentését - A bónuszok nagyszerűen működnek a fő kiadványban, ami azt jelenti, hogy ha a nemi hovatartozásod a pályán marad, jönni...

Mindez a

CSAK $ 17 ajánlat meghosszabbítva 2 hétre
(Normál ár $ 27)Tisztelettel,PS Ne hagyja, hogy több idő menjen, kap egy példányt megmentése SEXLESS MARRIAGE ma, és készítse el magát a boldog házasság, hogy volt előtt, vagy mindig is akart!
sexless marriage - Google News
This RSS feed URL is deprecated

nincs szexuális vágy

This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
Married at First Sight expert John Aiken answers your questions - 9Honey

9Honey

Married at First Sight expert John Aiken answers your questions
9Honey
John Aiken is a relationship and dating expert featured on Nine's hit show Married At First Sight. He is a best-selling author, regularly appears on radio and in magazines, and runs a private practice in Sydney and exclusive couples retreats. Every ...

and more »
6 Signs You're Stuck In A Relationship Rut (And How To Get Past It) - HuffPost

HuffPost

6 Signs You're Stuck In A Relationship Rut (And How To Get Past It)
HuffPost
The honeymoon phase doesn't last forever. Every long-term relationship has its low points, but how do you know if the relationship rut you're experiencing is temporary or something more concerning? Below, marriage therapists share six signs that it's ...

Ask Dr. Sherry: 'My Husband Gave Me Permission To Have Sex With Another Man, Now I'm Torn Between Them' - Essence.com

Essence.com

Ask Dr. Sherry: 'My Husband Gave Me Permission To Have Sex With Another Man, Now I'm Torn Between Them'
Essence.com
I've been in a virtually sexless marriage for nearly 28 years. My husband had a motorbike accident shortly after we married and that has absolutely killed off our sex life. Other than that, he is a great companion and friend. He has a great sense of ...

and more »
RSS Feed Widget by rssinclude.com
Kapcsolat | Adatvédelem Feltételek | Jogi nyilatkozat | Partnerek

Copyright © 2009 Szexuális házasság - Minden jog fenntartva